om oss

Din självklara leverantör med innovativa lösningar inom medicinteknik

Fratelli Medical grundades 2011 av Thomas Carlsson och Franco Salluzzi.
Vi säljer inte bara medicintekniska produkter; vi skapar, designar och  utvecklar dem. 

yeshi-kangrang-iuqxv7kFj64-unsplash

vår filosofi

Säkerhet är en viktig fråga för oss. Vi vet att olyckor händer, både på arbetet men även på vår fritid. Då är det viktigt att det finns rätt hjälpmedel för rätt behandling oavsett olycka. Vi erbjuder även effektiva personalutbildningar inom Första hjälpen. De ger värdefulla baskunskaper som både kan begränsa skador och rädda liv när olyckan är framme. Våra representanter finns över hela Sverige.

vår vision

Vår vision är att tillhandahålla allt från den minsta plåsterlappen till det du behöver om en allvarlig olycka inträffar. 

studio-dekorasyon-vngzm4P2BTs-unsplash
tim-marshall-cAtzHUz7Z8g-unsplash

vår passion

Vår passion är att hitta nya innovativa lösningar på små och stora vardagliga problem inom olika arbetsplatser.

Branschvinnare 2022

Varje år utser Branschvinnare i Sverige AB i samarbete med Largest companies de företag som får utmärkelsen Branschvinnare baserat på föregående års bokslut. En Branschvinnare är ett företag som har överträffat den egna branschens utveckling i såväl omsättning som resultat. Företaget måste även visa ett positivt resultat. Snittet räknas fram en gång per år och baseras på samtliga företag inom den aktuella branschen.  I snitt är det bara 15 % av Sveriges aktiebolag som tilldelas utmärkelsen.

Har du några frågor eller funderingar?

Våra kompetenta representanter informerar gärna
om våra produkter och olika utbildningar.