Sociala Medier

Är du vår nya medarbetare?

Det händer mycket hos oss just nu och vi har stora förhoppningar för framtiden.

Om oss
Fratellimedical har sedan starten 2011 hjälpt mer än 1000 företag i Sverige att hantera Första hjälpen utrustning. Detta för att det ska finnas bättre, tryggare och säkrare arbetsplatser.
För att vi ska kunna möta den ökade efterfrågan håller vi just nu på att utöka vår elitstyrka av trevliga & duktiga säljare, som ska passa in i vårt åttamannade säljteam. Vi arbetar mot företagskunder med en av marknadens starkaste kollektioner.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har tidigare säljerfarenhet, gärna inom medical branschen. Det viktigaste är dock att du har viljan, är positiv, utåtriktad och energisk med förmåga att kunna lyssna och anpassa dig till omgivningen. Det är viktigt att du förstår skillnaden mellan aktiva säljare och ordermottagare. Du vill vinna, tjäna bra med pengar och ha ett kul och utvecklande jobb. Du ska kunna det svenska språket i tal och skrift.

Vi erbjuder dig:
Fratelli Medical strävar alltid efter att vara bäst i branschen. Vi anser att det är av yttersta vikt att våra säljare har rätt kompetens i mötet med våra kunder. Därför ingår en grundlig utbildning i både försäljningsteknik och produktkunskap.
Det finns redan hundratals inarbetade kunder och en stor marknadspotential vilket kan leda till omedelbar inkomst. Vi har även Sveriges bredaste sortiment.
Vi ser gärna att du har höga ambitioner då det alltid finns utvecklingsmöjligheter hos oss på Fratelli Medical. Vi erbjuder dig en långsiktig karriär med möjlighet att nå så långt som du vill nå. Vi har ett högt tempo men även högt till tak. Du blir en del av oss och vårt team där vi strävar mot samma mål.
Vi erbjuder en garantilön dom två första månaderna på 18 -20 000kr

Vill du bli en av oss?  Maila in din ansökan redan idag via denna annons.

Arbetstid/Varaktighet
Måndag - fredag: 08.00 – 17.00

Lön
Garantilön 18 -20 000kr
Mycket förmånliga provisionsupplägg.

Ansökan
Vi tar emot ansökan via epost
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Rekrytering sker löpande.

Märk din ansökan med Säljjobb.se

Ansök nu

Din ansökan skickas direkt till ansvarig
person hos arbetsgivaren

Varmt Välkommen med din ansökan.